Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής εντός Ελλάδος

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.natupharm.gr συνεργάζεται με την ACS courier και τα ΕΛ.ΤΑ για τις αποστολές εσωτερικού κατά περίπτωση και με τα Ε.Λ.Τ.Α. για τις αποστολές εξωτερικού.

To κόστος αποστολής εντός πόλεως ανέρχεται στα 2,50  € 

Για την πόλη της Κατερίνης επίσης , μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας μέσω του e-shop μας και να την παραλάβετε άμεσα απο το φαρμακείο μας . Φαρμακεία Ζιώγα  Μ.Αλεξάνδρου 51

Το κόστος αποστολής σε όλη την Ελλάδα (εκτός δυσπρόσιτων περιοχών) για δέματα βάρους έως δύο κιλά ανέρχεται στα 3 €. Οι αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές γίνονται κατόπιν επικοινωνίας, καθότι το κόστος διαφοροποιείται από περιοχή σε περιοχή.To κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50 € σε κάθε περίπτωση.

-Για αποστολές εξωτερικού ισχύει ο τιμοκατάλογος εξωτερικού των ΕΛΤΑ και επικοινωνούμε μαζί σας αφού προσδιοριστούν τα μεταφορικά ανάλογα με το βάρος του δέματος σας και την περιοχή αποστολής.

Στις αποστολές εξωτερικού προτιμάται η συστημένη αποστολή για να μπορούμε εύκολα να  βλέπουμε την πορεία της αποστολής σας μέσω του ειδικού αριθμου RE.


Όλες οι παραγγελίες από την στιγμή που θα είναι έγκυρες (mail επιβεβαίωσης) αποστέλλονται εντός 48 ωρών εκτός ειδικών περιπτώσεων κατά τις οποίες θα επικοινωνούμε μαζί σας.
Ο μέσος χρόνος παραλαβής των προϊόντων είναι συνήθως 1-2 ημέρες και μπορεί να φτάσει έως 5 ημέρες ανάλογα με την περιοχή όπου βρίσκεστε.