Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
Ποιά είναι η Natupharm

H εταιρία

Το ηλεκτρονικό κατάστημα natupharm.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του στα μέσα του 2012 και αποτελεί την ηλεκτρονική επέκταση των συστεγασμένων φαρμακείων Ζιώγα τα οποία βρίσκονται στη Κατερίνη και λειτουργούν από το 1978, προσφέροντας τις υπηρεσίες και εξειδικευμένες γνώσεις δύο πτυχιούχων φαρμακοποιών. Η εξειδίκευση μας εστιάζεται στο χώρο των εναλλακτικών θεραπειών και τόσο στο φυσικό μας χώρο όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε ολοκληρωμένες και κυρίως φυσικές λύσεις για υγεία και ομορφιά. Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα έχετε την ευκαιρία να λαμβάνετε προϊόντα ταχύτατα στο χώρο σας, σε προνομιακές τιμές που εξασφαλίσαμε για εσάς, ενώ μέσω του newsletter της natupharm.gr θα σας ενημερώνουμε για ιδιάιτερες προσφορές όπως και για τα νεότερα στο χώρο των εναλλακτικών θεραπειών.

Ευχόμαστε να μείνετε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας!

Για οποιαδήποτε πληροφορία, απορία η διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας μέσω mail στο info@natupharm.gr ή τηλεφωνικά στο 23510-27865 σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων.